Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL

Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL = NOTA 10+

Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL

Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL

Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL

Stetoscop 3M Littmann Electronic CORE DIGITAL

Vă prezentăm stetoscopul CORE Digital, cel mai de ultimă oră stetoscop de la Littmann de până acum, cu amplificare de până la 40x (la frecvență de vârf, în comparație cu modul analog), anulare activă a zgomotului, vizualizare a undelor sonore în aplicație și alte funcții noi puternice pentru a vă ajuta obțineți o mai bună înțelegere a stării de sănătate a pacientului dvs. Datorită confortului și siguranței noului stetoscop digital 3M Littmann CORE, este timpul să ascultați ca niciodată.

Stetoscopul 3M Littmann CORE, aprobat de FDA, vă permite să comutați între modurile de ascultare amplificată și analogică în timpul examinărilor. Prin simpla schimbare a presiunii asupra pieptului, puteți auzi sunete la diferite frecvențe datorită tehnologiei diafragmei reglabile, o invenție a 3M. Țineți piesa cu o presiune ușoară asupra pacientului pentru a auzi sunete de joasă frecvență; apăsați puțin mai mult pentru a auzi sunete cu frecvență mai mare. Vârfurile pentru urechi cu etanșare moale se potrivesc exact urechii fiecărui utilizator pentru cel mai bun confort și ocluzie sonoră.

Prin utilizarea aplicației Eko pentru smartphone-uri iOS și Android și a stetoscopului 3M Littmann CORE, aveți o modalitate compatibilă cu HIPAA de a stoca și adnota înregistrări de 15, 30, 60 sau 120 de secunde într-un tablou de bord securizat. Pentru a urmări evoluția unei afecțiuni sau în scopuri educaționale, compilați o bibliotecă de sunete cardiace și schimbați în siguranță înregistrări cu colegii.

Pe baza unei comparații a auzului amplificat asistat electronic cu intensitatea maximă la frecvența de vârf față de ascultarea analogică, a fost utilizată o amplificare de 40X (125 Hz).

Stetoscopul digital Core are o serie de avantaje, printre care:

  • Conexiune la software-ul Eko (iOS, Android și Windows) pentru a vizualiza și partaja formele de undă ale sunetului cardiac

  • Amplificare de până la 40x (la frecvență de vârf, față de modul analogic)

  • Anularea activă a zgomotului reduce sunetele de fundal nedorite

  • Comutați între modurile de ascultare analog și amplificat

  • Olivele pentru urechi cu etanșare moale oferă o etanșare acustică excelentă și o potrivire confortabilă

  • Piesă din oțel inoxidabil reglabilă, cu două fețe, cu clopoțel deschis sau închis

  • Conceput pentru utilizare cu pacienți adulți și copii

  • Autorizat de FDA și conform HIPAA